MISSION STATEMENT 

Zoveel mogelijk kansarmen, gratis of tegen sterk verminderde tarieven laten genieten van cultuur. Armoede is niet alleen een kwestie van inkomen maar van een geheel van uitsluitingen.

De voorstellingen van Music Hall zijn zeer toegankelijk, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië.

Er bij zijn is er bij horen!

Onze missie

Nieuws

Afgelopen week is de voorstelling 'Grease' in première gegaan in de Antwerpse Stadsschouwburg. De première-voorstelling werd voorafgegaan door twee uitverkochte schoolvoorstellingen. Meer dan 3000 scholieren hebben genoten van de alom bekende songs: 'Summer Nights' en 'Sandy'. In april komt GREASE naar Capitole Gent waar er ook 2 schoolvoorstellingen op het programma staan.

Lees meer...

Dankzij de Music Hall Foundation en haar partners hebben de afgelopen maanden enkele duizenden kansarmen en Vlaamse scholieren kunnen genieten van de musicals ‘Sneeuwwitje’ en ‘Suske & Wiske’.

Meer dan 1.000 kansarmen kregen tijdens ‘Sneeuwwitje’ een absolute totaalbeleving zowel voor de allerkleinsten als voor hun (groot)ouders. Iedereen mocht meezingen en –dansen en er was een uitgebreide meet & greet met de sprookjesfiguren na de voorstelling.

Daarnaast hebben meer dan 6.000 leerlingen samen met Suske & Wiske gezocht naar de oersterke Jerom die op mysterieuze wijze werd ontvoerd. Hebben ze dit avontuur tot een goed einde kunnen brengen?

Ook in de toekomst zal de Music Hall Foundation samen met haar partners onverminderd blijven doorgaan om zoveel mogelijk kwetsbare groepen van cultuur te laten genieten!

    

Lees meer...

 

Schoolvoorstellingen dankzij Music Hall Foundation

Dankzij de Music Hall Foundation kunnen scholen genieten van een aanbod om hun culturele uitstappen te verzorgen aan een gereduceerde prijs. Schoolvoorstellingen betekenen een educatieve manier om cultuur te introduceren bij leerlingen en  jonge mensen. Lees meer...

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief:

Contact

Louizalaan 500, 1050 Brussel · T: +32 (0)2 340 22 97· F: +32 (0)2 340 22 98· contact@musichallfoundation.be · contactformulier